MENU

Una muntanya qualsevol

Àlbum il·lustrat de l’editorial Takatuka, escrit per Fran Pintadera. “Els habitants de dalt de la muntanya pensen que el seu poble és el millor. Desgraciadament, al peu de la muntanya, un altre poble pensa això mateix del seu.” Cap guerra serveix per mostrar quin poble és el millor.
Read More ›

Núria, una supermarmota

Núria, una supermarmota; és un conte que només es pot trobar a Vall de Núria. Fou un encàrrec molt especial, el qual el text és d’en Joan Gómez de canSeixanta. Està editat per Ferrocarrils de la Generalitat.
Read More ›

¿Qué es mamá?

Què és la mare? Un conte que explica com és la mare i l’ho important que és per a una fill. De nou amb Fran Pintadera, fent un treball exquisit en els textos!
Read More ›

Nana para despertar a un niño

Aquest petit, s’afegeix a la col·lecció Xiquets de La Fragatina, junt amb Al Jardí i Què és la mare? De nou amb Fran Pintadera, fent un treball exquisit en els textos!  
Read More ›

Al jardí

Àlbum il·lustrat de per la col·lecció Xiquets de l’Editorial la Fragatina. Els jardins alberguen moltíssima vida. Hi trobem infinitat d’objectes i éssers animats i inanimats. Amb aquest llibre, els més petits podran seguir aprenent vocabulari alhora que gaudeixen de les rimes de Fran Pintadera, un gran escriptor.
Read More ›

Ferran Adrià

De gran vull ser cuiner
Read More ›